Abonneren

De ANVS geeft elk kwartaal een digitaal magazine uit, het Kwartaalbericht, waar u zich kunt abonneren. Daarnaast kunt u zich aanmelden voor de RSS-feed op nieuwsberichten van de ANVS.

RSS-feed

Als u zich aanmeldt voor de RSS-feed krijgt u automatisch bericht zodra de ANVS een nieuwsbericht op de website publiceert. 

RSS-reader nodig

Om een RSS-feed te kunnen lezen heeft u een zogenaamde RSS-reader nodig. Dat is een computerprogramma dat RSS-feeds automatisch voor u ophaalt en ze bundelt in één overzicht. Op internet zijn diverse gratis RSS-readers beschikbaar. Feedreader is een veelgebruikte gratis RSS-reader. Maakt u gebruik van Firefox of Safari? Dan hoeft u geen RSS-reader te installeren. Deze programma’s hebben al een RSS-reader ingebouwd.

Kwartaalbericht

Via de artikelen, interviews, filmpjes en foto's in het Kwartaalbericht wil de ANVS haar relaties informeren over haar werkzaamheden en taken. Dit digitale magazine maakt het werk van de ANVS toegankelijk en zichtbaar.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws en de werkzaamheden van de ANVS? Dan kunt u zich op het Kwartaalbericht abonneren

Vorige edities Kwartaalbericht

Kwartaalbericht 1 november 2018

Kwartaalbericht 31 juli 2018

Kwartaalbericht 6 april 2018

Kwartaalbericht 31 oktober 2017

Kwartaalbericht 1 augustus 2017

Kwartaalbericht 4 april 2017

Kwartaalbericht 5 januari 2017

Kwartaalbericht 5 oktober 2016

Kwartaalbericht 6 juli 2016

Kwartaalbericht 8 april 2016