Nieuw bezoekadres ANVS per 19 maart 2018

Vanaf maandag 19 maart 2018 vindt u de ANVS op een nieuwe locatie in Den Haag.

Bezoekadres per 19 maart
Koningskade 4
2596 AA Den Haag

Het pand van de ANVS ligt vlakbij het Centraal Station in Den Haag en is vanaf daar zowel te voet als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De looproute is te vinden in google maps. Ook is de ANVS vanaf Centraal Station Den Haag met tram 9 richting Scheveningen Noorderstand of Madurodam te bereiken. Bij halte Dr. Kuyperstraat (na twee haltes) stapt u uit en slaat u linksaf de brug over. Bij het kruispunt steekt u over en ziet u het pand recht voor u. Wanneer u met de auto komt, kunt u betaald parkeren in de omliggende straten of in Parkeergarage Malieveld.

Postadres (ongewijzigd)
Postbus 16001
2500 BA DEN HAAG