Kwartaalbericht in een nieuw jasje

Het Kwartaalbericht van de ANVS zit in een nieuw jasje en verschijnt nu als digitaal magazine. Deze vormgeving maakt het werk van de ANVS nog beter toegankelijk en zichtbaar.

Via de artikelen, interviews, filmpjes en foto’s in het Kwartaalbericht wil de ANVS u informeren over haar werkzaamheden en taken. De verschillende artikelen kunnen ook eenvoudig via social media gedeeld worden.

Samenwerking

Een terugkerend thema in deze eerste editie in de nieuwe vormgeving is de samenwerking met externe partners. Samenwerken is voor een kennisintensieve organisatie als de ANVS zeer belangrijk. De ANVS werkt nauw samen met internationale organisaties, autoriteiten in buurlanden en nationaal belanghebbenden. Ze heeft kennis in huis waar andere organisaties van kunnen profiteren en haalt kennis op waar ze zelf niet over beschikt. In dit magazine leest u onder andere artikelen over de samenwerking met collega-autoriteiten in Duitsland en België, over de samenwerking met de politie bij de opsporing van radioactief schroot en over de internationale conferenties waar de ANVS de afgelopen periode aan deelnam. Ook kunt u een infographic vinden over de samenwerking van de ANVS met nationale overheidsorganisaties.