Praat woensdag mee over PALLAS

NRG|PALLAS wil in Petten een reactor bouwen voor medisch onderzoek en de productie van medische isotopen. Op woensdag 16 november is er een informatie- en inspraakavond over de vergunningen die PALLAS daarvoor nodig heeft, georganiseerd door de ANVS en Rijkswaterstaat. Tijdens deze avond krijgt u uitleg over het vergunningsproces, kunt u vragen stellen en een reactie geven.

Iedereen is welkom

De ANVS en Rijkswaterstaat hebben ontwerpvergunningen gemaakt voor PALLAS: conceptversies van vergunningen. Tot en met 1 december 2022 kan iedereen een reactie geven op deze concepten. Daarom bent u ook van harte welkom bij de informatie- en inspraakavond: dit is een moment waarop iedereen gemakkelijk vragen kan stellen of kan reageren.

Aanwezige partijen

Rijkswaterstaat, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, NRG|PALLAS, de gemeente Schagen én wij zijn allemaal bij de informatie- en inspraakavond aanwezig. Zo zorgen we ervoor dat er altijd iemand is die antwoord kan geven op uw vragen. Elke partij heeft namelijk andere taken en verantwoordelijkheden in het vergunningsproces.

Van 19.00 tot 21.30 uur

Het programma van de avond ziet er zo uit:

  • 19.00 uur: inloop
  • 19.30 uur: welkom door avondvoorzitter en gespreksleider Monique Ooms
  • 19.35 uur: uitleg over de vergunningen
  • 20.00 uur: vragenronde
  • 20.30 uur: korte pauze met koffie en thee
  • 20.40 uur: mogelijkheid om aanwezigen één-op-één te spreken (informatiemarkt)
  • 21.30 uur: einde

Plek: De Watersnip in Petten

De avond is bij recreatiepark De Watersnip in Petten:

Pettemerweg 4
1755KK Petten

U bent daar vanaf 19.00 uur van harte welkom.

Meer weten?

Lees ons eerdere nieuwsbericht over de ontwerpvergunningen van onderzoeksreactor PALLAS.

Pallas