Kom werken bij de ANVS

Word jij onze nieuwe collega? De ANVS is doorlopend op zoek naar enthousiaste professionals in uiteenlopende beroepsgroepen. Inspecteurs en vergunningverleners, juristen en beleidsmedewerkers, communicatiemedewerkers en ICT’ers.

Bij ons kom je terecht in een jonge organisatie die volop in ontwikkeling en beweging is. Samen werken we aan het continu verbeteren van de nucleaire veiligheid en stralingsbescherming.

Vacatures

Onze vacatures vind je op Werken voor Nederland. Wil je meer weten over werken bij de ANVS en baankansen? Neem vooral contact op met Yasmin Vittali, onze adviseur werving en selectie, per e-mail of telefoon: 06 575 527 44.

Werken voor het Rijk

Als medewerker van de ANVS ben je in dienst van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Hiermee heb je recht op de gunstige arbeidsvoorwaarden bij de Rijksoverheid. Zoals een prima salaris, betaald ouderschapsverlof, studiemogelijkheden, een extra verlofregeling voor ervaren werknemers en een keuzebudget waarmee je een deel van jouw arbeidsvoorwaarden zelf samenstelt.

Bekijk de arbeidsvoorwaarden voor rijksambtenaren.

Stage bij de ANVS

Interesse in een stage bij de ANVS? Laat het ons weten. Je kunt ons bereiken via mail: hr@anvs.nl. Dan zullen wij je informeren over de mogelijkheden.

ANVS'ers vertellen

Hoe is het om te werken bij de ANVS? Op de website Werken voor Nederland vertellen ANVS'ers over hun eerste stappen bij de ANVS, over hun dagelijks werk en hun vakgebied. Én over de collegialiteit en betrokkenheid van de collega's. Bekijk bijvoorbeeld het verhaal van Wilma Tolud, specialistisch coördinerend inspecteur. Het verhaal van Joran de Jong, vergunningverlener. Of het verhaal van Annika ten Wolde, jurist.

ANVS'ers Annika ten Wolde en Joran de Jong met elkaar in gesprek
Beeld: ©Rijksoverheid

Vragen?

Neem contact op met onze adviseur werving en selectie Yasmin Vittali. Dat kan telefonisch via 06 57 55 27 44 of per e-mail. We horen graag van je!