Werken bij de ANVS

Hoe sla je radioactief afval veilig op? Hoe ontmantel je een nucleaire installatie? En hoe informeren we publiek en media adequaat over straling en nucleaire veiligheid? Het zijn actuele vraagstukken waar we ons dagelijks mee bezig houden.

 Juristen, technici, beleidsmedewerkers en inspecteurs werken samen aan het continu verbeteren van de nucleaire veiligheid en stralingsbescherming. Wij zijn een jonge en kennisintensieve organisatie die volop in ontwikkeling en beweging is.

Vacatures

De ANVS is doorlopend op zoek naar nieuwe collega’s in uiteenlopende beroepsgroepen. Inspecteurs en vergunningverleners op verschillende onderwerpen zijn veel gevraagd. Onze vacatures vind je op Werken voor Nederland. Als medewerker van de ANVS ben je in dienst van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Schrijf je op Werken voor Nederland in voor een vacaturemailing. Dan ontvang je wekelijks een e-mail wanneer nieuwe vacatures online staan die aan jouw zoekopdracht voldoen.

Geen vacatures? Neem contact op met onze adviseur werving en selectie

Heb je een vraag over het werken bij de ANVS? Neem vooral contact op met Rob Stiekema, onze adviseur werving en selectie, per mail of bel Rob (06-25 09 51 27).

Je kunt ook contact opnemen met Rob als er geen vacatures open staan. Ook dan vertelt Rob je graag meer over het werken bij de ANVS en de vacatures die er nog gaan komen. We horen graag van je!

Wil je de ANVS leren kennen?

Heb je een vraag over het werken bij de ANVS? Neem contact op met Rob Stiekema, onze adviseur werving en selectie. Bel of mail Rob (06-25 09 51 27).

Volg ons op LinkedIn.