Toegankelijkheid

De Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming (ANVS)  werkt steeds aan het verder verbeteren van de digitale toegankelijkheid. Dat betekent dat we de website en het ANVS-loket hier ook op laten toetsen.

Toegankelijkheidsverklaring website

De website is in juni 2020 getoetst aan de richtlijn Web Content Accessibility Guidelines  (WCAG) 2.1, niveau AA. Toen voldeed de website aan niveau B van de richtlijn. Op dit moment voldoet de site aan niveau D van de richtlijn, omdat er nieuw onderzoek nodig is. Lees ook de toegankelijkheidsverklaring van de ANVS-website.

Het nieuwe toegankelijkheidsonderzoek vindt plaats in 2024. Voor dit moment kiezen we, omdat de ANVS de website gaat vernieuwen.

Toegankelijkheidsverklaring ANVS-loket

Het ANVS-loket is in september 2022 getoetst aan de richtlijn Web Content Accessibility Guidelines  (WCAG) 2.1, niveau AA. Op dit moment voldoet het loket aan niveau B van de richtlijn. Lees de toegankelijkheidsverklaring van het ANVS-loket.

Problemen met toegankelijkheid? Laat het ons weten

Ervaart u problemen met de toegankelijkheid van de website? Of heeft u vragen of opmerkingen over de toegankelijkheid van deze site? Neem dan contact met ons op.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Binnen 5 werkdagen krijgt u een ontvangstbevestiging.
  • We informeren u over de voortgang en de uitkomst.
  • Binnen 3 weken is uw verzoek afgehandeld.

Handhavingsprocedure

Bent u niet tevreden met de manier waarop uw klacht is behandeld? Of hebben we niet op tijd gereageerd? Dan kunt u contact opnemen met de Nationale Ombudsman.